Obisk predsednika dr. Mira Cerarja v Cirkulanah

Predsednik dr. Miro Cerar je bil skupaj s poslanci Draganom Matićem, Dušanom Radičem in Branislavom Rajićem v sredo, 5.6.2015 na obisku v Cirkulanah v Halozah.
S predstavniki SMC Cirkulane in Društva za oživitev gradu Borl si je ogledal grad Borl in se seznanil z izrednim pomenom, ki ga ima oživitev gradu Borl za razvojni preboj Haloz.


Na Občini Cirkulane se je srečal s predstavniki občin in Delovne skupine za razvoj Haloz, ki so mu predstavili razvojne probleme Haloz in nakazali smeri možnih rešitev.

Predsedniku dr. Miru Cerarju smo predstavili pomen dela našega rojaka prof. dr. Vladimirja Bračiča, katerega raziskave in zapisi so še vedno pomemben vir informacij pri današnjem načrtovanju razvoja Haloz. Ob spomeniku omenjenemu rojaku smo se v imenu krajanov in SMC Cirkulane zahvalili predsedniku za obisk pri nas.

Na srečanju s člani in simpatizerji SMC v dvorani je predsednik dr. Miro Cerar skupaj z namestnikom generalnega sekretarja stranke modernega centra Horstom Hafnerjem podprl Miro Petrovič in Andreja Bogdana kot kandidata stranke za nadomestne volitve za člana občinskega sveta.

Tako Mira Petrovič kot tudi Andrej Bogdan sta predstavila svoj pogled na razvoj Cirkulan, Haloz, ki bi ga kot svetnika v Občini Cirkulane rada udejanjila s skupnim sodelovanjem vseh na lokalnem nivoju in s podporo z nacionalnega nivoja.

Sporočilo za javnost se nahaja tukaj.

Foto utrinki se nahajajo tukaj.